Stiri Si Noutati

Promotie OME, de primavara – disponibila acum si la noi, prin Taubenreuther Romania! Beneficiaza de oferta speciala ARB incepand cu martie 2023 si echipeaza-ti masina cu o suspensie Old Man Emu! Iti pregatesti masina pentru off road, sau overlanding? Profita de oferta speciala ARB si bucura-te de un cadou promotional, disponibil pana la sfarsitul lui martie 2023!

La achizitia unei suspensii Old Man Emu, compusa de minim 4 amortizoare OME Nitrocharger, sau Nitrocharger Sport + 2 arcuri elicoidale OME, beneficiezi gratuit de un scaun pliabil ARB Touring: 90-10500101

Avantaje suspensii Old Man Emu:
Punand accent chiar din faza de dezvoltare, asupra comfortului in timpul deplasarilor in off road, dar si asupra maneabilitatii pe asfalt, Old Man Emu ofera o gama foarte variata, pentru peste 200 din cele mai populare autovehicle 4×4 din lume. Toate componentele OME sunt dezvoltate, testate si perfectionate de inginerii australieni pentru fiecare model si tip de autovehicul in parte – oferind performante imbunatatite, optimizate pentru modelul respectiv! Indiferent daca scopul e munca, joaca/hobby, overlanding sau offroad serios, Old Man Emu ofera o selectie versatila si variata de arcuri, amortizoare, si accesorii, care iti va transforma comfortul, performantele si maneabilitatea masinii tale de teren!

Atunci cand pasarea emu alearga peste desertul australian, iar picioarele sale puternice absorb toate impactele si denivelarile, corpul sau pare sa pluteasca peste orice teren accidentat. Scopul celor de la Old Man Emu este exact acest rezultat, atunci cand dezvolta un sistem de suspensie dedicat si calibrat pentru un autovehicul de teren!

Atentie: Aceasta promotie OME este valabila pentru comenzi plasate intre 01 martie 2023 si 31 martie 2023, si doar in limita stocului disponibil in Romania sau in depozitul central ARB Europa! NU se aplica asupra componentelor OME aflate in alte promotii sau la reducere/lichidare de stoc! NU se aplica asupra gamei OME BP-51! NU se aplica la comenzi plasate anterior, dar care se livreaza in perioada promotionala!

Mai multe detalii pe site-ul producatorului: ARB 4×4 Accessories

ARB introduce noul cort hardshell denumit Esperance RTT. Inspirat dupa strandurile de vis, si apele cristaline din una din cele mai cunoscute si populare zone din Australia de vest, extinde oferta noastra in materie de corturi de plafon, printr-un cort super-usor, slim si cu un look modern si elegant, in premiera la ARB: hardshell!

Cu accentul plasat pe confortul si usurinta deschiderii si strangerii, avantajele cum ar fi scara telescopica, depozitata intern, deschiderea asistata de telescop pneumatic si fixarea in doar 3 chingi push-lock fac montarea cortului si calatoriile sa pare ca o joaca de copii! Cortul Esperance nu arata excelent doar in camping, ci se potriveste (in stare inchisa), avand design si culoare unice cu design-ul majoritatii autovehiculelor – pentru un look elegant si modern.

ATENTIE: Viteza maxima de deplasare limitata la 110 km/h !!!

Detalii AICI!

Detalii tehnice:

 • Masa proprie: 56 kg
 • Dimensiuni (inchis): 1220 x 1520 x 330 mm
 • Dimensiuni (deschis): 2000 x 1520 x 1200 mm
 • Dimensiuni (ambalaj): : 1580 x 1320 x 380 mm
 • Capacitate: 2 adulti+1 copil
 • Sarcina dinamica minima (sistem montaj): 75 kg
 • Sarcina maxima cort: 500 kg
 • Sarcina maxima scara: 150 kg
 • Distanta minima printre barele transversale (la montaj): 76 cm , si diferenta de nivel max 4 cm

Caracteristici si avantaje:

 • Deschidere usoara: deschideti clemele, ridicati si desfasurati printr-o simpla tragere
 • Se poate plia cu accesorii dormit (compacte) inauntru
 • Scara telescopica depozitata intern
 • Carcasa plastic ABS aerodinamica
 • Bete INOX
 • Material cort: 200 g/m² bumbac poli, tip 210D, greu inflamabil, PU300mm, UV50+, PU+silver plating, FR free
 • Material protectie ploaie: PU300mm, UV50+, PU+silver plating, oxford, 210D, FR free
 • Material saltea spuma de inalta densitate, 4cm
 • Jgheab demontabil
 • Scara telescopica cu husa
 • Genti incaltaminte si accesorii
 • Iluminare interioara LED
 • Geamuri laterale „tip rolou”
 • Plasa anti-tantari 210D
 • Geam superior/deschidere superioara
 • Plafon izolat si captusit
 • Husa saltea 3 straturi, demontabila
 • 2 Telescoape deschidere (pentru usurarea deschiderii)
 • Design slim a carcasei

Pentru detalii suplimentare, contactati-ne!

Deschidere completa pe site-ul producatorului: ARB Australia

De ce s-a dezvoltat sistemul de portbagaj bena pickup, Taubenreuther “Muli-Rack”? Pickup-urile sunt mai indragite de utilizatori ca niciodata, si cat mai multi dintre ei doresc sa-si pastreze benele deschise, fara acoperire, rolou sau hardtop, in ciuda faptului ca isi doresc mai mult spatiu pentru accesorii sau corturi de plafon. Exista pe piata unele produse corespunzatoare acestor cerinte, cel mai mult in SUA, insa acestea sunt desori inccompatibile cu pickup-urile Europene.

Sistemul nostru „Muli-Rack“, dezvoltat in Germania, este disponibil in patru variante de baza. Fiind complet modular, se potriveste pe toate pickup-urile cu cabina dubla, cabina „extracab“ sau cabina simpla, atat in varianta inalta, cat si in cea joasa.

Varianta joasa (la nivelul muchiilor benei) permite un acces usor la bunurile transportate, indiferent daca este vorba despre o roata de rezerva, o bicicleta, o canistra, etc. Totodata devine posibila montarea unui cort de plafon (rabatabil) pe bena, a carei inaltime nu depaseste inaltimea cabinei. Acest lucru coboara, binenteles, centrul de greutate, reduce zgomotul in mers si permite, in majoritatea cazurilor, un acces usor in parcarile subterane. Varianta inalta in schimb ofera un anumit interval de reglaj. Scopul nostru este permiterea montarii barelor transversale atat la nivelul cabinei, cat si deasupra acestuia, la acelasi nivel cu unele eventuale bare transversale montate pe cabina – posibilitate configurare in functie de necesitati

Gama noastra de portbagaj bena pickup „Muli-Rack“ poate fi baza unor configuratii indivituale, oferind optiuni de personalizare potrivite oricarei necesitati!

Sistemul este gandit pentru compatibilitatea cu bare transversale RhinoRack (HD si Vortex) si cu platformele PioneerNG. Acestea se potrivesc perfect pe punctele de montaj existente si ofera o gama larga de accesorii optionale. Binenteles, insa, se pot concepe si alte configurari!

Varianta inalta a structurii se livreaza, de regula, cu profile tubulare pentru rigidizare. Cine doreste o personalizare individuala, le poate inlocui cu elemente laterale diverse (se comanda separat, ca accesorii). Pe acestea se pot monta ulterior canistre, scule (ex. Lopeti sau securi), Hi-Lift-uri, etc.

Sistemul este 100% compatibil cu sertarele Decked!

Sarcina statica: 300kg

Sarcina dinamica: 100kg

Structura sistemului este vopsit in camp electrostatic pentru o durabilitate optima impotriva coroziunii!

Descriere  completa pe site-ul producatorului: Taubenreuther Germania

Mai multe detalii: AICI!

Accesorii MuliRack: AICI!

Pentru preturi si oferte: Contactati-ne!

Previous
Next