Lanturi de zapada RUD

Gama de lanturi de zapada RUD este disponibila prin Taubenreuther Romania!

RUD este lider european in fabricarea si comercializarea de lanturi antiderapante: o afacere de familie care s-a dezvoltat pe principii de calitate si inovatie. Pe langa fabricile din Germania, RUD are o fabrica si in Romania, la Sibiu, ceea ce confera avantajul existentei unui stoc important de lanturi disponibil pe piata interna. Calitatea produselor este de referinta si este garantata de certificarile internationale detinute. RUD este un brand Premium si ofera garantie produselor  timp de 2 ani in toata Europa.

Taubenreuther Romania comercializeaza toata gama de lanturi antiderapante RUD la preturi avantajoase. Livrare din stoc sau la comanda. Se pot face si lanturi pe comanda, pentru dimensiuni atipice, gen rotile de off-road.

Firma noastra ofera consiliere pentru alegerea celei mai bune variante de echipare cu lanturi antiderapante in functie de tipul masinii, utilizare si buget.

Grupul RUD, prezent la nivel international, ofera in prezent prin centrele principale de cercetare si de productie din Aalen ca forja svabeasca de idei solutii inovative cu sisteme de lant si componente pentru diferite domenii de aplicatii.

Gama de lanturi de zapada RUD ofera cele mai bune solutii pentru fiecare aplicatie si pentru fiecare autovehicul. Trei prioritati principale formeaza pilonii succesului RUD: inovatie, calitate si service.

 

Fii si tu in siguranta – foloseste lanturi de zapada atunci cand situatia o impune. Anvelopele de iarna, impreuna cu niste lanturi de zapada potrivite indeplinesc toate cerintele legale – dar si de siguranta! Lanturile de zapada RUD sunt conforme cu standardele Austriece V5117 dsu V5119, respectiv cele americane (SAE) clasa “S”

Componentele majore ale lanturilor de zapada RUD sunt conforme cu normele europene TÜV-CERT dub DIN EN ISO 9001. Semnul de circulatie nr. 268 obliga toti participantii de trafic sa foloseasca lanturi de zapada, indiferent de faptul ca autoturismul este 4×2 sau 4×4. Lanturile sunt obligatorii pentru vehiculele de peste 7,5 tone MMA.

Pe piata lanturilor de zapada, liderul mondial este RUD. Recunoscut pentru calitatea si fiabilitatea produselor, aceasta marca a devenit standardul industriei.

Oferta producatorului se imparte in doua categorii: Lanturi pentru autoturisme/SUV-uri si dube (Gama RUDCompact), respectiv cele dedicate profesionistilor, adica autobuze, camioane, utilaje forestiere si vehicule offroad (Gama RUDProfi).

Pentru detalii, marimi disponibile si preturi, CONTACTATI-NE!

Mai multe detalii pe: PAGINA PRODUCATORULUI!