ACCESORII DUSTER 2

pornit
Categorii:Produse Noi

ACCESORII DUSTER, MODEL 2018 – PRIN TAUBENREUTHER ROMANIA

Accesorii Duster 2 – Prin Taubenreuther Romania SRL

Cei care conduc un Duster doresc aventura, libertate sau, de ce nu, sa se conecteze cu natura. Acest fapt este clar demonstrat de succesul primei generatii Dacia Duster. Acum, odata cu aparitia noii generatii, se doreste captarea atentiei unui public si mai larg! Dar, cei care opteaza pentru un Dacia Duster doresc sa se bucure pe deplin de masina aleasa, in orice conditii si pe orice teren!

Deseori, configuratia din fabrica pur si simplu nu este de ajuns. Se doreste mai mult! La noi, toti posesorii acestor modele gasesc o gama larga de accesorii Duster, dezvoltate special pentru acest model. Dotati-va masina cu produse de calitate, cu omologare TUV (Germania), pentru orice eventualitate… si orice aventura! Pentru detalii si consiliere, va stam la dispozitie! Experienta proprie, utilizand produsele din oferta!

Configurati-va masina cu accesoriile noastre:

Kit montaj troliu – Ascuns discret in bara fata originala, in concordanta cu toate legile europene (ex. protectia pietonilor), si gandit pentru trolii Warn – lider pe piata mondiala in materie de trolii electrice!

Scuturi de protectie – Confectionate din aliaj de aluminiu, se potrivesc pe gauri existente pe caroserie, fara a fi necesare alte modificari si protejeaza componentele cheie ale autoturismului!

Suspensii – Arcuri cu inaltare dezvoltate specific pentru acest model si amortizoare Koni reglabile, cu o cursa mai lunga, gandite pentru utilizarea pe sosea sau pe orice teren!

Portbagaje RhinoRack – O solutie de calitate pentru cei care doresc cresterea practicitatii autoturismului prin adaugarea unui spatiu suplimentar pentru bagaje, sau pur si simplu un look diferit!

Jante – Cu omologare TUV chiar si pentru anvelope de dimensiuni mai mari!

Toate accesoriile au fost in prealabil montate si testate riguros de Taubenreuther – cu o experienta de peste 50 de ani in domeniul 4×4. Incepeti o noua aventura alaturi de Duster-ul Dumneavoastra cu ajutorul gamei de accesorii Duster 2, oferita de Taubenreuther Romania!