Bullbar ARB

Un bullbar ARB ii confera unui 4×4 un grad protectie foarte ridicat a partii frontale. Pentru cei care conduc mult in off road sau pe drumuri forestiere, riscul unui impact cu animale salbatice sau cu alte obstacole de pe traseu este relativ ridicat. Astfel, la accesorizarea autovehiculului, un bullbar ARB poate fi o prioritate inalta. Aceste bullbar-uri sunt concepute pentru fiecare vehicul in parte din cadrul acestui catalog, nu numai pentru a pastra o functionalitate inalta a vehiculului, ci si pentru a se incadra perfect in design-ul vehiculului respectiv.

ARB produce un numar mare de bullbar-uri diferite, de la elegantele, dar agresivele Deluxe si Sahara, la barile comerciale, orientate mai accentuat spre functionalitate. Pur si simplu, nu exista nici o alta gama de bullbar-uri atat de bine concepute si fabricate la un nivel atat de inalt.

La proiectarea unui bullbar, inginerii de la ARB iau in considerare un numar mare de factori, cum ar fi design-ul vehiculului, rata de deformare in caz de impact, influenta asupra declansarii airbag-urilor, unghiul de atac, durabilitatea si rezistenta, montajele altor accesorii, masa si estetica bullbar-ului. Fiecare bullbar ARB proiectat pentru autovehicule dotate cu airbag-uri este gandit luand in considerare structurile de rezistenta originale ale vehiculului astfel incat bullbar-ul si sistemul lui de montaj sa nu influenteze buna functionare ale airbag-urilor. Se efectueaza inclusiv crash-test-uri.

Fiecare Bullbar ARB este conceput pentru a completa formele unice ale fiecarui vehicul, asigurand imbinari perfecte si o estetica si functionalitate cat se poate de buna pentru fiecare vehicul in parte. Toate bullbar-urile sunt vopsite electrostatic intr-o culoare de baza, care poate fi vopsita ulterior in culoarea vehiculului pe care este montat.

Mai multe detalii pe site-ul ARB Australia

Taubenreuther Romania este importator oficial al produselor ARB in Romania. Pentru modele ce nu se gasesc in catalogul nostru, contactati-ne!