Despre Noi

DESPRE NOI

PREZENTARE TAUBENREUTHER ROMANIA

 

Pentru offroad dar si pentru jungla urbana, daca doriti un 4×4 care sa va reprezinte, atunci aveti nevoie de noi. De ce? Suntem probabil cei mai buni!

Taubenreuther Romania are sediul in Cluj-Napoca si este filiala Taubenreuther Gmbh, una dintre cele mai mari companii producatoare si furnizoare de echipamente pentru toate categoriile de autovehicule 4×4. Taubenreuther exista pe piata de aproape 50 de ani. Cel mai important obiectiv urmarit de noi este asigurarea unui echipament performant si de inalta calitate.

Indiferent de planurile pe care le aveti cu 4×4 pe care il detineti, de a va imbunatati echipamentul original, de a va pregati pentru o expeditie, sau pur si simplu daca doriti sa comercializati produsele noastre, o echipa de experti consacrati va este alaturi pentru a va consilia si pe parcursul intregii proceduri.

Scopul firmei Taubenreuther Romania este acela de a va ajuta in creearea unui vehicul care sa va duca oriunde doriti. Multe dintre imbunatatirile propuse de noi isi indeplinesc sarcina si in “jungla“ urbana la fel ca si pe un teren accidentat. Calitatea vorbeste intotdeauna de la sine.

FURNIZORI SI ACCESORII 4×4

Taubenreuther Romania are placerea de a va prezenta lista furnizorilor sai. Toata gama de accesorii 4×4 si piese de schimb din oferta furnizorilor si producatorilor sunt disponibile pe piata din Romania, prin Taubenreuther Romania