Accesorii overlanding Navigator

Gama de accesorii overlanding Navigator este un brand de echipamente outdoor, camping si overlanding, care furnizeaza echipamente si dotari pentru nomad-ul modern, corespunzatoare pentru orice eventualitate. Binenteles, calitatea este la cel mai inalt nivel!

Povestea brand-ului a inceput in 2013, in timpul unei iesiri la Kimberly (Australia), in momentul parcurgerii drumului „Gibb River Road”. Atunci, fondatorul firmei (si un impatimit al rulotelor si expeditiilor), Mark a avut o idee. Dupa ce a fost nevoit sa improvizeze un suport pentru borcane, folosind doar benzi de sky si huse termoizolante pentru doze, el si-a dat seama ca exista o cerere pentru accesorii practice care sa imbunatateasca confortul si feeling-ul unei aventuri de camping, atat on-road, cat si off-road. Binenteles, a fost ultima data cand a avut nevoie de improvizatii. Navigator foloseste materiale premium, testate si gandite de echipa proprie, alcatuita din pasionati outdoor, cu o experienta de peste 15 ani in industria 4×4 si overlanding. Safe to say that was the last ‘messy’ caravan trip he’s had.

Gama este alcatuita din produse practice, care imbunatatesc comfortul la o aventura sau expeditie, ajutand si asigurand cele mai bune solutii, cu cel mai putin efort posibil – pentru o vacanta perfecta! Indiferente daca sunteti in cautarea unei solutii de depozitare optima, sau a unui accesoriu bine-gandit, care sa rezolve o problema banala – Gama de accesorii overlanding Navigator va vine in ajutor cu solutii practice, compacte si fiabile!

Accesoriile Navigator sunt o completare chiar fireasca la dotarile obisnuite, cum ar fi marchizele, corturile sau accesoriile de camping obisnuite. Acestea ofera un plus de comfort departe de casa!

Mai multe detalii pe site-ul producatorului: Navigator Australia