Hardtopuri ARB

Indiferent daca doriti sa transportati materiale de constructii, sau planuiti o expeditie off-road, va puteti face pick-up-ul si mai practic, folosindĀ hardtop-uri ARB

Hardtop-urile ARB si-au dovedit fiabilitatea in cele mai dure conditii, prin toata lumea. Constructia din plastic ABS, aluminiu si sticla ofera o durabilitate mare, duritate a suprafetei, rezistenta la zgarieturi / socuri ridicate si nu in ultimul rand o reciclabilitate de 100%.

Gama de hardtop-uri ARB sunt proiectate cu o forma aerodinamica si specializata pentru toate vehiculele in parte. Se monteaza folosind un sistem special, ceea ce le confera potrivire si etanseitate perfecta.

Hardtop-urile ARB se livreaza in grund, fara accesorii (cum ar fi geamuri, cadre, suporturi, plase, etc.), facand astfel posibila personalizarea lor dupa propriile nevoi.

Gama de hardtop-uri ARB contine modele cu mai multe marimi (inaltimi) si rugozitati ale suprafetei, oferind solutia pentru orice fel de cerinte.

Mai multe detalii peĀ site-ul ARB Australia

Taubenreuther Romania este importator oficial al produselor ARB in Romania. Pentru modele ce nu se gasesc in catalogul nostru, contactati-ne!