Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Termeni si conditii

Identificarea Comerciantului

Compania care administreaza site-ul www.offroad24.ro, denumit in continuare offroad24.ro, este SC Taubenreuther Romania SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J12/965/2008 si avand Codul Unic de Inregistrare RO23429720.

Date de contact :

Email: office@offroad24.ro
Telefon: 0745.93.92.23  sau 0752-08.31.16
Sediul: Str. Valea Garbaului nr. 2C/6, Floresti, jud. Cluj, Romania
Program cu clientii:  Luni – Vineri in intervalul orar 09.00 – 17.00

Folosirea acestui site implica acceptarea Termenilor si Conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC Taubenreuther Romania SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

SC Taubenreuther Romania SRL colecteazã informatii cu caracter personal, pentru a raspunde la solicitãrile clientilor, aceste informatii pot include: crearea unui profil personal, procesarea unei comenzi, furnizarea de servicii clientilor, oferirea accesului la anumite caracteristici ale site-ului, înregistrarea la buletinul informativ sau la evenimente si jocuri organizate de companie, precum si la alte sondaje online, grupuri de discutii sau forumuri pentru activitati de marketing.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC Taubenreuther Romania SRL prin offroad24.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

SC Taubenreuther Romania SRL colecteazã urmãtoarele informatii personale de la utilizatorii site-ului: nume si prenume, adresã postalã / livrare, adresã de e-mail, numãrul de telefon.

Prin folosirea site-ului, utilizatorul este de acord ca datele luipersonale sã fie colectate si procesate de cãtre companie, si în acelasi timp elgaranteazã cã acestea sunt corecte si autentice. De asemenea utilizatorului îi estegarantat dreptul de a fi informat despre tipurile de date personale colectate si procesate, despre modul în care acestea vor fi folosite si mai ales despre dreptul lui de acces pentru corectarea, modificarea sau stergerea acestor date.

Modul de folosire a datelor personale

SC Taubenreuther Romania SRL foloseste datele personale ale utilizatorilor  pentru a leoferi posibilitatea sa aibã un cont personal înregistrat în site-ul offroad24.ro si în modul acesta cererile si comenzile lor sã fie procesate si confirmate; pentrua oferi produse, servicii si evenimente suplimentare  (acest serviciu uneori poate include informatii de la alte companii cu privire la anumite produse si serviciicorespunzãtoare; pentru a oferi diferite modalitãti de platã, servicii pentruclienti, activitati de promovare si marketing si în general pentru a fi posibil ca SC Taubenreuther Romania SRL sã îndeplineascã angajamentele si obligaþiile contractualede a furniza produsele si serviciile pe care le poate furniza utilizatorilor. Utilizatorul are dreptul de a refuza folosirea datelor lui cu caracter personalpentru scopuri comerciale, promotionale sau pentru scopuri de marketing. În cazul acesta utilizatorul poate contacta SC Taubenreuther Romania SRL, prin optiunea “Contact” publicatã pe www.offroad24.ro . SC Taubenreuther Romania SRL poate folosi informatiile oferite pentru a crea o analiza de bazã, care este confidentialã si ulterior sa facã analizã statisticã bazatã pe analiza generala în scopuri strict statisticeconfidentiale necesare functionarii companiei. De asemenea o parte  din informatiaoferitã poate fi necesarã utilizãrii pentru punerea în aplicare a Conditiilor Generale legale pentru folosirea site-ului si contractelor pentru vânzare-cumparare  la distanta, în scopul prevenirii a unei eventuale lezari apersoanelor sau  proprietatii.

Vizitatorul site-ului se obligă să respecte drepturile de autor care sunt conexe conţinutului acestui website. Utilizatorul care îşi crează cont şi face comenzi se obligă să furnizeze informaţii reale şi valide asupra datelor sale de contact şi pentru adresa de livrare a comenzii. În caz contrar, offroad24.ro îşi rezervă dreptul de a bloca contul utilizatorul.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul si informatiile site-ului offroad24.ro  sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul offroad24.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemului informatic si serverului offroad24.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

Echipa offroad24.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest web site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. offroad24.ro nu-si asuma nici o raspundere privind greselile de orice fel – dactilo, text, ilustrare, preturi, etc.- sau consecintele lor.

Va multumim insa pentru orice eroare pe care ne-o aduceti la cunostinta spre corectare.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software, defectiuni tehnice aparute la server, atacuri cibernetice asupra serverelor sau a sistemelor informatice ale firmei.

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

offroad24.ro raspunde direct fata de beneficiar pentru bunurile furnizate sau serviciile prestate in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

Daca nu exista alte prevederi contractuale, offroad24.ro se exonereaza de orice fel de pretentii rezultate indirect in urma serviciilor prestate sau produselor comercializate sau fata de terti.

offroad24.ro nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre offroad24.ro a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea bunurilor si serviciilor dupa livrare.

Anumite produse si accesorii cu folosire pentru masinile 4×4 sunt destinate utilizarii exclusive offroad / in afara drumurilor publice; offroad24.ro nu-si asuma raspunderea folosirii acestora in alte imprejurari si nu poate fi facut responsabil pentru daune cauzate clientului, masinii acestuia sau unor terte parti.

Continutul site-ului este catalogat in categoria “comercial”, astfel ca toate materialele prezentate au un caracter ilustrativ. offroad24.ro nu poate fi trasa la raspundere pentru nici un fel de neintelegere sau gresita intelegere privind articolele prezentate.

Pentru date tehnice sau alte informatii complete, acestea sunt furnizate la cerere si va rugam sa ne contactati direct.

offroad24.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului offroad24.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Prezentul paragraf “Termenii si Conditii” este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre offroad24.ro si clientii sai se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Pentru orice lamuriri, va asteptam cu un mesaj la adresa de e-mail office@offroad24.ro

Comenzi Produse, Livrare si Plata

Gasiti toate detaliile pe link-ul „Cum Cumpar”