Scuturi de protectie Taubenreuther

Gama de scuturi de protectie Taubenreuther sunt accesorii indispensabile pentru orice 4×4 folosit in conditii off road. Aceste scuturi de protectie nu permit lovirea accidentala a componentelor cheie al autovehiculelor la trecerea peste diverse obstacole. Taubenreuther Romania comercializeaza o gama larga de scuturi de protectie, pentru cele mai raspandite modele 4×4.

Scuturile sunt fabricate din tabla de aliaj de aluminiu, de 6mm grosime si sunt personalizate pentru fiecare model de autovehicul. Precizia de fabricatie (cu tehnologie laser) permite protejarea optima al unor componente cheie, cum ar fi baia de ulei, transmisia, cutia de viteze si de transfer, sau rezervorul de combustibil. Scuturile se monteaza in prinderile originale ale vehiculului, fara a fi necesare diferite improvizatii, iar suporturile scuturilor sunt proiectate sa absoarbe socurile si vibratiile aparute in timpul rularii.

Taubenreuther Romania este importator oficial al produselor Taubenreuther in tara. Pentru modelele care nu se regasesc in catalogul nostru, contactati-ne!