Diferentiale Blocabile ARB

Daca folositi autoturismul Dvs. in conditii grele si doriti un diferential blocabil 100%, de calitate si fiabil, aveti nevoie de diferentiale blocabile ARB Air Locker. Aceste sisteme au devenit cunoscute si apreciate in toata lumea in randul iubitorilor de off road. Acum insa, avand o garantie de 5 ani, au devenit si mai atractive.

Multi cred ca tractiunea integrala inseamna automat aderenta si forta de tractiune la roti. Acest lucru nu se intampla intotdeauna asa, mai ales in conditii off road. In cazul autoturismelor dotate cu diferentiale deschise, la pierderea aderentei pe una din rotile puntii, toata puterea va fi transmisa spre roata respectiva, ingreunand sau impiedicand inaintarea. Unele autovehicule 4×4 sunt dotate cu diferentiale cu alunecare limitata sau cu autoblocante, insa aceste sisteme nu pot asigura intotdeauna continuarea inaintarii si pot influenta comportamentul vehiculului pe asfalt si consumul de combustibil.

Dezvoltate sa asigure la cerinta putere egala la rotile unei punti, fara sacrificarea comportamentului on-road, gama de diferentiale blocabile ARB Air Locker este solutia optima pentru autoturismele off road.

La simpla apasare al unui buton, mecanismul blocant pneumatic blocheaza functionarea diferentialului (100%). Acest lucru inseamna ca planetarele puntii se vor invarti cu aceeasi viteza, iar puterea motorului va fi transmisa in mod egal la roti. Vehiculul va avea forta de tractiune maxima posibila pe aceea punte. Cand diferentialul nu este blocat, functioneaza ca un diferential deschis, cu toate avantajele acestuia pe asfalt.

Gama de diferentiale blocabile ARB Air Locker cuprinde sisteme pentru cele mai multe autovehicule 4×4 raspandite si sunt disponibile atat pentru puntea fata cat si pentru cea spate. Mecanismul ARB inlocuieste diferentialul original cu cel ARB, astfel nu sunt necesare adaptari. ARB ofera si compresoare dezvoltate pentru actionarea diferentialelor blocabile, dar utilizatile si pentru alte operatiuni (umflare roti, suflare, etc.)

Pentru a va asigura ca difererentialul blocabil este compatibil cu automobilul Dvs., si pentru modele ce nu se gasesc in catalogul nostru, contactati-ne!

Mai multe detalii pe site-ul ARB Australia

Taubenreuther Romania este importator oficial al produselor ARB in Romania.