Portbagaj bena pickup Taubenreuther „Muli-Rack“

pornit
Categorii:Produse Noi

De ce s-a dezvoltat sistemul de portbagaj bena pickup, Taubenreuther “Muli-Rack”? Pickup-urile sunt mai indragite de utilizatori ca niciodata, si cat mai multi dintre ei doresc sa-si pastreze benele deschise, fara acoperire, rolou sau hardtop, in ciuda faptului ca isi doresc mai mult spatiu pentru accesorii sau corturi de plafon. Exista pe piata unele produse corespunzatoare acestor cerinte, cel mai mult in SUA, insa acestea sunt desori inccompatibile cu pickup-urile Europene.

Sistemul nostru „Muli-Rack“, dezvoltat in Germania, este disponibil in patru variante de baza. Fiind complet modular, se potriveste pe toate pickup-urile cu cabina dubla, cabina „extracab“ sau cabina simpla, atat in varianta inalta, cat si in cea joasa.

Varianta joasa (la nivelul muchiilor benei) permite un acces usor la bunurile transportate, indiferent daca este vorba despre o roata de rezerva, o bicicleta, o canistra, etc. Totodata devine posibila montarea unui cort de plafon (rabatabil) pe bena, a carei inaltime nu depaseste inaltimea cabinei. Acest lucru coboara, binenteles, centrul de greutate, reduce zgomotul in mers si permite, in majoritatea cazurilor, un acces usor in parcarile subterane. Varianta inalta in schimb ofera un anumit interval de reglaj. Scopul nostru este permiterea montarii barelor transversale atat la nivelul cabinei, cat si deasupra acestuia, la acelasi nivel cu unele eventuale bare transversale montate pe cabina – posibilitate configurare in functie de necesitati

Gama noastra de portbagaj bena pickup „Muli-Rack“ poate fi baza unor configuratii indivituale, oferind optiuni de personalizare potrivite oricarei necesitati!

Sistemul este gandit pentru compatibilitatea cu bare transversale RhinoRack (HD si Vortex) si cu platformele PioneerNG. Acestea se potrivesc perfect pe punctele de montaj existente si ofera o gama larga de accesorii optionale. Binenteles, insa, se pot concepe si alte configurari!

Varianta inalta a structurii se livreaza, de regula, cu profile tubulare pentru rigidizare. Cine doreste o personalizare individuala, le poate inlocui cu elemente laterale diverse (se comanda separat, ca accesorii). Pe acestea se pot monta ulterior canistre, scule (ex. Lopeti sau securi), Hi-Lift-uri, etc.

Sistemul este 100% compatibil cu sertarele Decked!

Sarcina statica: 300kg

Sarcina dinamica: 100kg

Structura sistemului este vopsit in camp electrostatic pentru o durabilitate optima impotriva coroziunii!

Descriere  completa pe site-ul producatorului: Taubenreuther Germania

Mai multe detalii: AICI!

Accesorii MuliRack: AICI!

Pentru preturi si oferte: Contactati-ne!

Previous slide
Next slide