Furnizori

FURNIZORI

FURNIZORI SI ACCESORII 4×4

Taubenreuther Romania are placerea de a va prezenta lista furnizorilor sai. Toata gama de accesorii 4×4 si piese de schimb din oferta furnizorilor si producatorilor sunt disponibile pe piata din Romania, prin Taubenreuther Romania

ARB Australia

ARB Australia este poate cel mai cunoscut producator de accesorii 4×4 si off road. Gama lor este una extrem de completa, cuprinzand aproape orice fel de accesoriu pentru foarte multe modele de autovehicule 4×4. Produsele ARB si-au demonstrat calitatea si durabilitatea excelenta peste tot in lume, in toate conditiile: de la iesiri de week-end, pana la expeditii si competitii extreme. Taubenreuther Romania este importator oficial al produselor ARB in Romania. Pentru modele ce nu se gasesc in catalogul nostru, contactati-ne!

Taubenreuther Gmbh

Taubenreuther Gmbh din Germania este furnizorul nostru principal. Oferta cuprinde toata gama de accesorii ARB Australia, trolii si accesorii Warn, scuturi Asfir, suspensii Koni si multe altele.

ASP Eberle

Firma ASP Eberle este recunoscut ca fiind printre cele mai importante firme importatoare de piese de schimb si accesorii pentru Jeep. Oferta lor cuprinde o gama larga, de la piese de motor, pana la piese de caroserie si accesorii specifice Jeep.

MAD Tooling

MAD Tooling este o companie care se specializeaza pe productia unor accesorii specifice, inca din anul 1976: Sisteme de suspensii pneumatice aditionale, suspensii mecanice aditionale si diverse scule. Oferta lor cuprinde nu doar accesorii pentru autoturisme 4×4 si off road, ci si sisteme pentru autoutilitare si autoturisme mici.

Nakatanenga

Firma Nakatanenga este specializata pe furnizarea pieselor de reparatie si de modificare pentru Land Rover Defender, dar are in oferta si accesorii 4×4 specifice altor marci, cum ar fi toata gama de suspensii Trail Master si diferite trolii si corturi de plafon.

ORC

ORC este recunoscut pe plan mondial ca fiind liderul in ceea ce priveste modificarea si accesorizarea diferitelor modele Mercedes-Benz. Oferta lor cuprinde foarte multe piese si accesorii pentru modelele 4×4 ale marcii. Insa gama ORC nu se opreste aici: Este disponibila o varietate foarte larga de accesorii 4×4, pentru foarte multe modele de autovehicule.

Tom’s Fahrzeugtechnik

Tom’s Fahrzeugtechnik este specializat pentru prepararea autovehiculelor (in special Toyota Land Cruiser) pentru expeditiile cele mai grele. Pe langa expertiza in ceea ce priveste modificarea vehiculelor pentru expeditii, oferta cuprinde si o gama foarte variata de accesorii 4×4, destinate pregatirii pentru expeditii.

RUD

RUD este recunoscut ca fiind printre cei mai mari producatori de lanturi de zapada si solutii industriale. Lanturile de zapada, si lanturile speciale pentru off road, fac parte din oferta de accesorii 4×4 ale producatorului.

Allrad Keba

Din anul 1983, Allrad Keba este specializat pe Toyota Land Cruiser si toate submodelele sale. Oferta Allrad Keba cuprinde piese de schimb, accesorii, accesorii 4×4, piese de reparatie, etc. Piesele comercializate respecta cele mai inalte standarde de calitate.