Duster Pickup – Accesorii!

pornit
Categorii:Produse Noi

Duster Pickup – Accesorii prin Taubenreuther Romania!

 

Duster Pickup este un autoturism exotic, dar si pentru acest model dezvoltam accesorii si/sau verificam compatibilitatea cu cele existente in portofoliul gandit si dezvoltat pentru Duster-ul standard!

Kit montaj troliu in bara originala (cu omologare TUV), kit suspensie (arcuri dezvoltate de Taubenreuther Germania + amortizoare specifice, marca Koni, si reglabile), scuturi de protectie (confectionate din aluminiu 6mm, fabricate in Germania). 

Sistem de portbagaj de plafon Rhino Rack (marca Australiana) – configuratie speciala, cu structura de sustinere (Muli Rack – Germania), LEDBAR (OSRAM). Lumini de lucru si marsiarier! In plan: Plug de zapada, sararita… Si multe altele!

Taubenreuther dezvolta accesorii 4×4 de peste 55 ani. Indiferent daca este vorba despre kit-uri de montaj troliu sau trolii pentru Camel Trophy, sau Fulda Challenge, suspensii consacrate (configurate pe baza experientei acumulate) sau orice alt accesoriu off road! 

Experienta si profesionalismul face diferenta! Astfel va putem oferi accesoriile si configuratiile corespunzatoare pentru orice aplicatie! Chiar si in cazul unui exot cum ar fi Dacia Duster Pickup!

Toate noutatile le puteti afla direct de aici, de pe site-ul nostru, sau pur si simplu, contactandu-ne! Pentru consultanta, sfaturi si idei, va stam la dispozitie luni pana vineri, intre 09:00-17:00! Experienta utilizarii accesoriilor din oferta garanteaza obiectivitatea si increderea in ele!

Modelul Duster Pickup a fost dezvoltat pentru cei care isi doresc un autoturism 4×4 capabil, potrivit pentru sarcini utilitare! Este un model fara compromisuri, gandit pentru sarcini serioase, dar totodata intr-o dimensiune compacta si preturi competitive! 

Modelul Pickup este disponibil prin reteaua de dealer-i autorizati Dacia din Romania! Este un automobil dedicat, consacrat, iar prin accesoriile disponibile prin Taubenreuther Romania SRL, poate deveni unealta perfecta pentru padurari, fermieri sau micii interprinzatori!

 

Configurati-va masina cu accesoriile noastre:

 

 

Kit montaj troliu integrat in bara originala, cu troliu WARN VRX 45-S sau AXON 55-S. Ascuns discret in bara fata originala, in concordanta cu toate legile europene actuale (cum ar fi protectia pietonilor, crash-test-uri si rigiditatea carosriei autoportante), cu omologare TUV (Germania) Gandit pentru trolii Warn: lider pe piata mondiala in materie de trolii electrice! 

 

 

Scuturi de protectie pentru motor, cutie de viteze, rezervor, diferential spate si senzori esapament: Confectionate din aliaj de aluminiu (grosime 6mm), fabricate in Germania: se potrivesc pe gauri existente pe caroserie si sasiu. Nu sunt necesare alte modificari aditionale si montandu-le se protejeaza componentele cheie ale autoturismului! 

 

 

Suspensii – Arcuri cu inaltare +30 mm, dezvoltate specific pentru acest model (si adaptate pentru Duster Pickup) si amortizoare Koni reglabile in tarie, cu o cursa mai lunga, gandite pentru utilizarea pe sosea sau pe orice fel de teren! O suspensie dezvoltata in ansamblu, pentru cele mai bune rezultate! Testata inclusiv in competitii, si-a demonstrat deja calitatile, rezistenta si celelalte atu-uri!

 

 

Portbagaje RhinoRack – O solutie de calitate pentru cei care doresc cresterea practicalitatatii autoturismului prin adaugarea unui spatiu suplimentar pentru bagaje… Sau pur si simplu pentru un look diferit! La acest model exotic, combinat cu o structura de sustinere Taubenreuther Muli Rack, adaptat special pentru aceasta aplicatie! Totodata, avem in program o gama larga de accesorii RhinoRack. Suporturi de accesorii offroad, roata de rezerva, Hi-Lift, scarite de nisip, lumini, lopeti, si deasemenea de biciclete, de schi, barci, canu-uri, etc. …Si multe altele!

 

 

LEDBar OSRAM – Lumini de condus si de lucru la o calitate superioara, pentru o vizibilitate perfecta in orice situatie! Indiferent daca sunteti in cautarea unei solutii de vizibilitate imbunatatita in teren, sau lumini de lucru (marsarier sau iluminarea benei), gama de lumini si proiectoare OSRAM sunt solutia cea mai buna! Toate luminile Osram comercializate de noi au certificat de conformitate european!

 

 

Jante si anvelope – Cu omologare TUV chiar si pentru anvelope de dimensiuni mai mari! Configureaza-ti masina Duster Pickup dupa normele germane! Gama larga de jante de calitate inalta (ex. marca Borbet), dezvoltate pentru Duster, dar corespunzatoare si modelului Pickup! Omologare TUV pentru diverse marimi de anvelope!

 

 

Toate accesoriile au fost in prealabil montate si testate riguros de Taubenreuther Germania (firma mama) – cu o experienta de peste 55 de ani in domeniul 4×4. Incepeti o noua aventura alaturi de noi – cu ajutorul gamei de accesorii Duster Pickup, oferita de Taubenreuther Romania (Cluj Napoca)!