Promotie de iarna ARB!

pornit
Categorii:Produse Noi, Stiri

Promotie ARB, de iarna – disponibila acum si la noi, prin Taubenreuther Romania! Beneficiaza de pachetele speciale ARB, si pregateste-te de sezonul 2024! Iti pregatesti masina pentru off road, sau overlanding? Profita de oferta speciala ARB si bucura-te de un cadou promotional, disponibil pana la sfarsitul lui februarie 2024!

Odata cu venirea sezonului de iarna de anul acesta, venim cu o oferta speciale pentru tine:

Pachet Lumini:

Pachet Recovery:

Pentru detalii si comenzi, contactati-ne!

Atentie: Aceasta promotie ARB este valabila pentru comenzi plasate SI LIVRATE intre 01-29 februarie 2024, si doar in limita stocului disponibil in Romania sau in depozitul central ARB Europa! NU se aplica asupra produselor ARB aflate in alte promotii sau la reducere/lichidare de stoc! NU se aplica la comenzi plasate anterior, dar care se livreaza in perioada promotionala, si nici la cele livrate ulterior perioadei promotionale!

Mai multe detalii pe site-ul producatorului: ARB 4×4 Accessories

*se aplica termeni si conditii!

ARB Australia este poate cel mai cunoscut producator de accesorii 4×4 si off road. Gama lor este una extrem de completa, cuprinzand aproape orice fel de accesoriu pentru foarte multe modele de autovehicule 4×4. Produsele ARB si-au demonstrat calitatea si durabilitatea excelenta peste tot in lume, in toate conditiile: de la iesiri de week-end, pana la expeditii si competitii extreme. Taubenreuther Romania este importator oficial al produselor ARB in Romania.