Promotie ARB: MORE TRACTION – FOR LESS!

pornit
Categorii:Produse Noi, Stiri, Uncategorized

Promotie ARB, de iarna – disponibila acum si la noi, prin Taubenreuther Romania! Beneficiaza de oferta speciala ARB incepand cu noiembrie 2022 si echipeaza-ti masina cu un diferential blocabil original Air Locker! Iti pregatesti masina pentru off road, sau overlanding? Profita de oferta speciala ARB si bucura-te de un cadou promotional, disponibil pana la sfarsitul lui decembrie 2022:

La achizitia unui singur diferential ARB Air Locker, beneficiezi gratuit de un compresor compact ARB: CKSA12 (2-00010), iar

La achizitia a doua diferentiale blocabile ARB Air Locker, beneficiezi gratuit de un compresor mediu ARB: CKMA12 (2-00011)!


Avantaje diferentiale blocabile ARB Air Locker:
● Tehnologie demonstrata de-alungul multor ani, inclusiv in competitii
● Aderenta imbunatita „instant”, la atingerea simpla a unui buton
● Disponibile pentru o gama larga de masini si tipuri de punti
● Materiale si componente de inalta calitate + disponibilitate piese de schimb
● Fabricate integral in fabrica proprie ARB, in Australia
● Garantie de 5 (cinci) ani de zile – pe bune!

Gama de diferentiale blocabile ARB Air Locker cuprinde sisteme pentru autovehiculele 4×4 cele mai raspandite si sunt disponibile atat pentru puntea fata cat si pentru cea spate. Mecanismul ARB inlocuieste diferentialul original cu cel ARB, astfel nu sunt necesare adaptari artizanale. ARB ofera si compresoare dezvoltate pentru actionarea diferentialelor blocabile, dar varianta medie (CKMA12 (2-00011)se poate folosi si pentru alte operatiuni (umflare roti, suflare, etc. – cu ajutorul accesoriilor disponibile separat)

Atentie: Aceasta promotie ARB este valabila pentru comenzi plasate intre 01 Noiembrie 2022 si 31 Decembrie 2022, si doar in limita stocului disponibil in Romania sau in depozitul central ARB Europa! NU se aplica asupra diferentialelor ARB aflate in alte promotii sau la reducere/lichidare de stoc! NU se aplica la comenzi plasate anterior, dar care se livreaza in perioada promotionala!

Mai multe detalii pe site-ul producatorului: ARB 4×4 Accessories