Promotie ARB – Cool Spring Deal!

pornit
Categorii:Produse Noi, Stiri

Promotie ARB, prima pe 2022, acopera gama de frigidere ARB cu certificat CE, prin actiunea „Cool Spring Deal”! Pregateste-te de vara din timp!

Un accesoriu indispensabil la orice aventura, expeditie, sau la overlanding, este un frigider fiabil si de incredere – nu lasati acest detaliu pe ultima suta de metri! Producatorul consacrat, ARB 4×4 Accessories (Australia), vine alaturi de pasionatii 4×4, ca intotdeauna! Acum, pe langa calitatile demonstrate de-alungul anilor, ARB ofera niste avantaje extra, insa doar pentru o perioada limitata de timp! Beneficiati acum de oferta noastra!

Prin promotia „ARB Cool Spring”, valabila in perioada 01 martie 2022-31 mai 2022, prin importatorul ARB oficial si exclusiv in Romania (Taubenreuther Romania SRL), puteti sa achizitionati un frigider ARB* original si beneficiati de una din urmatoarele optiuni promotionale, de sezon:

  1. Husa termoizolanta gratuita pentru gama Classic sau ZERO corespunzatoare,
  2. Baterie externa frigider – la jumatate de pret (discount 50%), pentru gama ZERO,
  3. Robot pornire gratis pentru ELEMENTS!

 

 

*Produse participante in aceasta promotie ARB:

Frigiderele ARB Classic, modelele cele mai populare (gama Entry-Level, prezent pe piata de ani de zile, demonstrandu-si calitatile extraordinare – fiind simple si robuste), de 35 si 47 litri;

Frigiderele ARB Zero (gama Premium, cu avantaje cum ar fi design-ul modern, comanda prin smartphone, din aplicatie, si functii extra, ex. port-uri incarcare device-uri), de 36, 44, 60, 69 si 96 litri;

Frigiderul ARB Elements (un frigider outdoor, rezistent la intemperii, conceput pentru orice provocare, chiar si lasat la nevoia elementelor naturii salbatice), de 60 litri**!

 

**Pentru Elements, singura optiune disponibila este robotul de pornire, bateria externa, sau husa termoizolanta nefiind disponibile (sau necesare) pentru acest model.

NU participa la promotie frigiderele ARB Classic, de 60, respectiv 78 litri – momentan indisponibile in Europa!!

 

Mai multe detalii, si descriere completa, pe site-ul producatorului: ARB Australia!

 

Durata promotiei: Valabila pentru comenzi plasate intre 01 martie-31 mai 2022, doar in limita stocului disponibil – la ARB Europa!

Pentru informatii si comenzi, contactati-ne!!