Promotie ARB: Camp Under The Stars!

pornit
Categorii:Produse Noi, Stiri

Promotie ARB, de primavara – disponibila acum si la noi, prin Taubenreuther Romania! Beneficiaza de pachetele speciale ARB, si pregateste-te de noul sezon 2024! Iti pregatesti masina pentru off road, sau overlanding? Daca un cort de plafon, sau o marchiza este pe lista dorintelor, acum e momentul sa faci pasul! Profita de oferta speciala ARB si bucura-te de un cadou promotional, disponibil pana la sfarsitul lui aprilie 2024!

Odata cu apropierea sezonului de camping de anul acesta, venim cu o oferta speciale pentru tine:

La achizitia oricarei marchize ARB:

Beneficiezi, gratuit, de un (1x) scaun camping ARB Touring (cod: 90-10500101), sau dupa epuizarea stocului de un scaun camping ARB alternativ.

RESPECTIV

La achizitia uneia din corturile de plafon ARB de mai jos*:


Beneficiezi, gratuit, de un (1x) scaun camping ARB Director’s chair (cod: 90-10500131) + o (1x) masa pliabila ARB (cod: 90-10500130)

*NU participa in promotie cortul ARB Esperance!

Gama de corturi si marchize ARB este una premium, si acopera aproape toate nevoile! Sa parasesti asfaltul si sa vizitezi locuri ascunse este una din frumusetiile offroad-ului. Da, un setup spartan poate parea atragator, dar uneori un pic de comfort sporit face toata diferenta.

Indiferent daca planuiesti sa „te pierzi” cateva zile, sau te indrepti catre zone izolate ale lumii, vei avea nevoie de un refugiu calduros si practic. Gama de corturi si marchize ARB e suficient de variata ca sa-ti gasesti optiunea perfecta pentru fiecare tura, si vine cu un pachet amplu de accesorii optionale menite sa-ti faca fiecare aventura de camping, una memorabila!

Atentie: Aceasta promotie ARB este valabila pentru comenzi plasate SI LIVRATE intre 01 aprilie 2024 si 30 aprilie 2024, si doar in limita stocului disponibil in Romania sau in depozitul central ARB Europa! NU se aplica asupra produselor ARB aflate in alte promotii sau la reducere/lichidare de stoc! NU se aplica la comenzi plasate anterior, dar care se livreaza in perioada promotionala, si nici la cele livrate ulterior perioadei promotionale!

Mai multe detalii pe site-ul producatorului: ARB 4×4 Accessories

*se aplica termeni si conditii!