Promotie ARB: CAMP. REST. EXPLORE.

pornit
Categorii:Produse Noi, Stiri

Promotie ARB, de vara – disponibila acum si la noi, prin Taubenreuther Romania! Beneficiaza de oferta speciala ARB incepand cu mai 2023 si echipeaza-ti masina cu un cort de plafon, sau o marchiza! Iti pregatesti masina pentru off road, sau overlanding? Profita de oferta speciala ARB si bucura-te de un cadou promotional, disponibil pana la sfarsitul lui iunie 2023!

Odata cu venirea sezonului de vara de anul acesta, avem o oferta ideala pentru tine:

  • La achizitia unui cort de plafon ARB Simpson III (803103), sau ARB Esperance (802200), beneficiezi gratuit de o marchiza ARB, la alegere! Se pot selecta marchizele: 814300, 814406, sau 814407

Atentie: NU se poate opta pentru marchizele 814408 sau 814412, sub titlu gratuit, la achizitionarea unui cort ARB!

  • La achizitia oricarei marchize ARB, beneficiezi gratuit de un scaun pliabil ARB Touring: 90-10500101

Corturile de plafon ARB incorporeaza un design perfectionat cu materiale noi pentru anduranta mai buna, rigiditate sporita si impermeabilitate excelenta. Confectionate din tesatura poly/bumbac de inalta calitate, si incorporand plase Oxford poly, corturile acestea se monteaza usor si facil nu doar pe portbagajele dedicate ARB, dar si pe bare transversale adecvate. Scara de acces pliabila din aluminiu este evident inclusa. Betele rezistente din aluminiu de 1 tol ofera durabilitate si rezistenta anticoroziva, iar salteaua de 2.5 toli (burete de inalta densitate), cu cearcaf demontabil garanteaza ca o sa dormi in conditii optime.

Marchizele ARB se prind perfect si usor pe orice roofrack sau bare transversale (in unele cazuri fiind insa necesare suporturi disponibile separat). Acestea dispun de picioare durabile, iar chingile ancorare incluse le ofera stabilitate foarte buna. Se depoziteaza rapid si compact, in husa, sau carcasa rigida, dupa caz.

Fiind gandite special pentru conditiile dure ale salbaticiei, marchizele ARB dispun de picioare reglabile anodizate, limbi prindere cu sky, sina de baza din aluminiu extrudat.

Atentie: Aceasta promotie ARB este valabila pentru comenzi plasate intre 01 mai 2023 si 30 iunie 2023, si doar in limita stocului disponibil in Romania sau in depozitul central ARB Europa! NU se aplica asupra produselor ARB aflate in alte promotii sau la reducere/lichidare de stoc! NU se aplica la comenzi plasate anterior, dar care se livreaza in perioada promotionala!

Mai multe detalii pe site-ul producatorului: ARB 4×4 Accessories