Accesorii Duster Pickup!

pornit
Categorii:Produse Noi

Accesorii Duster Pickup, prin Taubenreuther Romania!

Chiar si pentru acest autoturism exotic, dezvoltam accesorii si/sau verificam compatibilitatea cu cele existente in portofoliul gandit pentru Duster-ul standard!

Kit montaj troliu in bara originala (cu omologare TUV), kit suspensie (arcuri dezvoltate de noi + amortizoare Koni reglabile), scuturi de protectie (aluminiu, fabricate in Germania), sistem de portbagaj de plafon Rhino Rack (Australia), cu structura de sustinere (Multi Rack – Germania), LEDBAR (OSRAM) si lumini de lucru! In plan: Plug de zapada, sararita… Si multe altele!

Toate noutatile le puteti afla direct de aici, de pe site, sau contactandu-ne! Pentru consultanta, sfaturi si idei, va stam la dispozitie!

Configurati-va masina cu accesoriile noastre:

 

 

Kit montaj troliu, cu troliu WARN AXON 55-S – Ascuns discret in bara fata originala, in concordanta cu toate legile europene (ex. protectia pietonilor) Gandit pentru trolii Warn – lider pe piata mondiala in materie de trolii electrice

 

 

Scuturi de protectie pentru motor, cutie de viteze, rezervor, diferential spate si senzori esapament – Confectionate din aliaj de aluminiu (grosime 6mm), se potrivesc pe gauri existente pe caroserie. Nu sunt necesare alte modificari si protejeaza componentele cheie ale autoturismului

 

 

Suspensii – Arcuri cu inaltare dezvoltate specific pentru acest model (adaptate pentru Duster Pickup) si amortizoare Koni reglabile, cu o cursa mai lunga, gandite pentru utilizarea pe sosea sau pe orice teren. O suspensie gandita in ansamblu, pentru cele mai bune rezultate!

 

 

Portbagaje RhinoRack – O solutie de calitate pentru cei care doresc cresterea practicitatii autoturismului prin adaugarea unui spatiu suplimentar pentru bagaje… Sau pur si simplu un look diferit! La acest model exotic, combinat cu o structura de sustinere Taubenreuther Multi Rack, adaptat special pentru aceasta aplicatie! Totodata, avem in program o gama larga de accesorii RhinoRack: Suporturi de accesorii offroad, de biciclete, de schi, barci, etc. …Si multe altele!

 

 

LEDBar OSRAM – calitate superioara, pentru o vizibilitate clara in orice situatie!

 

 

Jante – Cu omologare TUV chiar si pentru anvelope de dimensiuni mai mari

 

 

Toate accesoriile au fost in prealabil montate si testate riguros de Taubenreuther – cu o experienta de peste 55 de ani in domeniul 4×4. Incepeti o noua aventura alaturi de noi – cu ajutorul gamei de accesorii Duster Pickup, oferita de Taubenreuther!